Outdoor Design

Een topcollectie tuinmeubelen van buitengewone designmerken

Van zalige zitmeubelen over trendy tuintafels tot luxueuze ligzetels; in onze outdoor design collectie vindt u heel wat tuinmeubelen waarmee u uw stijlvolle leefruimte kan uitbreiden naar tuin en/of terras.  Grasduin even door een selectie uit ons aanbod buitenmeubelen en ontdek enkele van de vele buitenbeentjes die te ontdekken zijn in onze showroom. Wij ontvangen alle zonnekloppers, wolkenlopers en waterratten met open armen.
Al onze outdoor designmerken vindt u op onze merkenpagina.

nieuw
nieuw
nieuw

ATELIER VIERKANT
Handgemaakte, Belgische designpotten

De Vierkant collectie vind je in alle vormen en groottes.
Verspreid wereldwijd en bijzonder indrukwekkend.
 

Zomertafe(ree)l met vele gezichten

Stapel op de zomer van 2018

Zet een stijlvol buitenleven op poten

JOLI
'Wire Chair'
by Matthias De Ferm

Matthias De Ferm zorgt ervoor dat de zomer als gegoten zit. Het zitcomfort van de Wire Chair loopt als een zwarte, witte of anderskleurige draad doorheen uw zomeravonden. De zachte, goed afwasbare inlegkussens in vezelstof of leder maken het alleen maar moeilijker om op zo'n zwoele avond op tijd uw bed in te duiken. Laat u goed omringen en duik onvergetelijke momenten tegemoet. Heerlijk toch?

DESALTO 
'Clay Table'
by Marc Krusin

Deze tafel heeft de allure van een buitensculptuur. De textuur van het materiaal op basis van lavasteen geeft een extra dimensie aan dit buitendesignstuk én aan uw tafelmomenten.

HAY
'Palissade'
by Ronan & Erwan Bouroullec 

Hay, wat schuilt daar in het struikgewas. De nieuwe palissade outdoor collectie van Hay is waw. De eenvoud en de ronde bewegingen van de vormgeving maken Palissade buitengewoon. Scandinavisch design voor in uw tuin? Degelijkheid in zijn fijnste vorm.

VITRA
'Belleville'
by Ronan en Erwan Bouroullec

Waan je in een Franse bistro met de ranke stoelen en tafels van de Belleville-reeks. Knap uitgekiende vormen en materiaal zorgen voor verderlichte buitenmeubelen en laten u verpozen in stijl.

100% Belgisch design

VINCENT SHEPPARD
'Leo'

Met Leo van Vincent Sheppard creëer je je eigen warm, zomers nest. Een persoonlijk geborgen plekje buitenshuis om helemaal tot rust te komen. Laat alles en iedereen maar even hangen, inclusief jezelf. 100% Belgisch design!

Sweet Summertime Softness

LIMITED EDITION
'Poolside'

De gezelligheid van een tapijt hoeft u niet langer enkel aan een binnenleven toe te schrijven.
Limited Edition brengt met Poolside een oerdegelijk buitentapijt op de markt met duurzame en oogstrelende insteek. Schop de schoenen uit, duik het zwembad in en kom blootvoets boven water op de zachte ondergrond die niet te koud, niet te heet en zeker niet te hard aanvoelt. Buitengewoon onderhoudsvriendelijk!

Nieuw in onze outdoor Collectie.

PETITE FRITURE

Petite Friture is een designhuis uit La Douce France dat aanstormende talenten een podium geeft. Speciaal voor de lente van 2018 werd de collectie bestaande uit verlichting en accessoires uitgebreid met een compleet outdoor gamma. Speels, verfrissend en kleurrijk; de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke zomer.

Summer nights, shine your lights

FLOS
'Mayday Lamp'

Wanneer de maneschijn even achter een wolk verdwijnt, zorgt deze sfeervolle lamp voor een heerlijke zomeravondgloed. Heerlijk functioneel ontwerp want de lamp is zowel bruikbaar als tafellamp, hanglamp of wandlamp.

WEISHAUPL
'Slope armchair'

Slope heeft een frame van gepoedercoat staal en en een zitting van polypropyleen. Bijzonder licht, innovatief en oerdegelijk werk van de Duitsers van Weishaupl. Nieuw in ons gamma!

Vindt u niet wat u zoekt, bezoek onze beide showrooms en ontdek er nog veel meer.

We zijn vandaag open tot 18u.

Contacteer onze interieurspecialisten