Duits design

Hülsta en Rolf Benz

Deze Duitse interieurmerken verwennen ons al meer dan 50 jaar op topkwaliteit en bijzonder fraaie vormgeving. De zintuiglijke ervaring van ontspannend zitmeubilair is compleet bij Rolf Benz. Van het oogstrelend ontwerp over het degelijke vakmanschap tot de zinnenprikkelende materialen. Hülsta  bouwde dan weer naam en faam op in de interieur- en meubelwereld dankzij de combinatie van verfrissende vormgeving, inspirerende innovaties en prachtig maatwerk. Het ultieme doel van beide Duitse merken is om het plaat(s)je te doen kloppen.

Rolf Benz NUVOLA

Houdt u ook van variatie? De Nuvola-reeks van Rolf Benz heeft verschillende zitelementen die zich uiterst flexibel opstellen om uw ideale ontspanningsplek te creëren. Elk onderdeel kan gekoppeld of vrijstaand dienst doen. Naast de opstelling, is de aankleding eveneens aanpasbaar: kies uit verschillende afmetingen, met of zonder armleuningen, 3 zithoogtes, 3 pootuitvoeringen, stof of leer, heel wat kleuren en al dan niet een bijzettafel. U ziet het vast al helemaal zitten.

nieuw

Rolf Benz 580

Voor de ontwikkeling van deze merkwaardige, stijlvolle fauteuil werd inspiratie gehaald in het land van de rijzende zon: het houten frame is gebaseerd op origami en de met siernaden veredelde bekleding beriep zich op orinuno, de Japanse vouwtechniek voor stoffen. Exotisch? Eens u neerzit, voelt u zich helemaal thuis.

Hülsta GENTIS

Expressieve items in combinatie met bijzondere materialen en afwerkingen creëren een hedendaagse woon- of slaapplaats. Met geïntegreerde led-verlichting krijgen deze stukken nog meer uitstraling.

nieuw

Hülsta MADERA

Het ranke en slanke lijnenspel maakt dit woon- en slaapprogramma bijzonder fijn. Niet alleen licht op het zicht, maar ook licht van gewicht.

Hülsta NOW!

I want it all and I want it now. Het design van dit meubelprogramma laat zich niet in een hoekje duwen of een vakje onderbrengen. Flexibiliteit is de sleutel. Now! by Hülsta brengt schoonheid en functionaliteit in je (woon)wereld. Frisse en veelzijdige meubelen voor (wereld)burgers die van bewegingsvrijheid houden.

Vindt u niet wat u zoekt, bezoek onze beide showrooms en ontdek er nog veel meer.

We zijn vandaag open tot 18u.

Contacteer onze interieurspecialisten