Binnenkomers

Een greep uit de nieuwe meubelen die dit najaar onze designcollectie vervoegen. Maak kennis met een selectie tafels, stoelen, zetels, fauteuils, relaxen, bedden, … die zich in 2018 een weg naar het hart van ons interieurteam hebben gebaand.

nieuw

LEOLUX
Flint

Flint is een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie!

nieuw

CASSINA
Dress-up

nieuw

KRISTALIA
Dua

Comfortabele Italiaanse blikvangers, verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Met Dua zit je zowel binnen als buiten goed.

nieuw

VITRA
Grand Relax

nieuw

JANUA
Butterfly

nieuw

HULSTA
Persis

nieuw

CARL HANSEN
CH24 Tobacco

Exclusieve Limited Edition van de Wishbone Chair. Enkel verkrijgbaar bij een selecte groep designwinkels tot en met 31 december.  

nieuw

ZANOTTA
Milano

nieuw

KRISTALIA
Brioni

Buitengewoon huiselijk, zo zou je de collectie van Kristalia kunnen omschrijven. Geen wonder dat deze Brioni binnen én buiten zo mooi tot haar recht komt.

nieuw

LEOLUX
Tampa

nieuw

KFF
Gaia

nieuw

FLEXFORM
Campiello

nieuw

ARCO
Slim Round

De slimste tafel van Arco is nu ook verkrijgbaar in een ronde variant. Met Arco Slim Round haalt u een bijzonder fijne eet- of vergadertafel in huis. Ze heeft een diameter van 160 of 200 cm en kan worden uitgevoerd in eiken of noten fineer en kleurlak op essen. 

nieuw

JORI
Shiva

nieuw

MOLTENI
Elain

nieuw

JANUA
Stomp

Wij verwelkomen Janua met open hart in ons Home of Design. De passie van dit artisanaal meubelhuis vertaalt zich in opvallende, unieke meubelstukken die pure elegantie combineren met natuurlijke materialen. Met succes. Sinds 2005 timmert Janua aan een steeds internationaler wordende weg.

MOLTENI 
Turner

ROLF BENZ
Rondo

MDF ITALIA
Tense Material

MDF ITALIA zet met de Tense Material table een lichtgewicht met edele designuitstraling op poten. De verfijnde combinatie van het dun stalen frame en de zelden geziene, innovatieve afwerking van het blad maken van deze tafel een absolute blikvanger. Tafelblad in zwart ‘Ebony’ marmer met daarin sporen van wit Carrara marmer verwerkt. Verkrijgbaar in 24(!) verschillende afmetingen.

KNOLL International
GRASSHOPPER

Weinig producten blijven dichter bij hun natuurlijke oorsprong dan onze collectie meubelen in marmer. Voor wie op zoek is naar een uniek stuk met eigen verhaal, legt KNOLL met Grasshopper enkele sterke argumenten op tafel. U heeft sowieso (blad)goud in handen.

MOLTENI
Graduate

ARTISAN 
Neva

Een bijzonder evenwichtig stukje handwerk dat gestoeld is op vakmanschap en materiaalkennis. 

 

PASTOE
Plato

Bij wie een hekel heeft aan lades en deuren, ligt bureau Plato absoluut in de bovenste schuif. De invulling van een bureaublad is iets heel persoonlijk. Beken kleur met de diverse kleuren en indelingsmogelijkheden

INDERA
Tailor Made

Vindt u niet wat u zoekt, bezoek onze beide showrooms en ontdek er nog veel meer.

Woensdag zijn we gesloten. We gaan donderdag open om 11 u.

Contacteer onze interieurspecialisten