Binnenkomers

Een greep uit de nieuwe meubelen die dit najaar onze designcollectie vervoegen. Maak kennis met een selectie tafels, stoelen, zetels, fauteuils, relaxen, bedden, … die zich in 2018 een weg naar het hart van ons interieurteam hebben gebaand.

ROLF BENZ
Rondo

MDF ITALIA
Tense Material

MDF ITALIA zet met de Tense Material table een lichtgewicht met edele designuitstraling op poten. De verfijnde combinatie van het dun stalen frame en de zelden geziene, innovatieve afwerking van het blad maken van deze tafel een absolute blikvanger. Tafelblad in zwart ‘Ebony’ marmer met daarin sporen van wit Carrara marmer verwerkt. Verkrijgbaar in 24(!) verschillende afmetingen.

nieuw

KNOLL International
GRASSHOPPER

Weinig producten blijven dichter bij hun natuurlijke oorsprong dan onze collectie meubelen in marmer. Voor wie op zoek is naar een uniek stuk met eigen verhaal, legt KNOLL met Grasshopper enkele sterke argumenten op tafel. U heeft sowieso (blad)goud in handen.

 

PASTOE
Plato

Bij wie een hekel heeft aan lades en deuren, ligt bureau Plato absoluut in de bovenste schuif. De invulling van een bureaublad is iets heel persoonlijk. Beken kleur met de diverse kleuren en indelingsmogelijkheden

INDERA
Tailor Made

CORR
Moss Green

De cor-relatie tussen pure schoonheid en comfort zit goed.

MORE
Nil

ARTISAN 
Neva

Een bijzonder evenwichtig stukje handwerk dat gestoeld is op vakmanschap en materiaalkennis. 

Vindt u niet wat u zoekt, bezoek onze beide showrooms en ontdek er nog veel meer.

We gaan morgen open om 11u.

Contacteer onze interieurspecialisten