Artifort actie op de iconische 500 serie

Een ontwerp met zo’n duidelijke Artifort-handtekening als de F500-serie koesteren we ook in ons Home of Design. Zo’n klassieker hoort in onze collectie en is daarom nog steeds verkrijgbaar in vele varianten.

Designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze serie draaifauteuils door de comfortabele vorm en opvallende stoffering. Het idee voor de F500 fauteuil ontstond doordat de vriendin van Harcourt RDI zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding. Dat resulteerde in de F500: een stoel die alle comfort heeft van een gemakkelijke stoel, en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen. 

De F510 is met zijn extra dikke stoffering een fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. De kuip is er in een hoge en een lage variant, die van origine bedoeld waren als heren- en damesvariant. De draaibare fauteuil is verkrijgbaar met een trompet- of kruisvoet of met een schommelonderstel. Dat laatste kan alleen worden gecombineerd met de hoge kuip.

Ontvang 15% korting op de F 510-511-512 in volgende afwerkingen:

Artifort Selecte 
Savanna / Kvadrat
Panama / De Ploeg
Artifort Ox Leather